Wat we doen

Wat we doen

Bij LinkbuildingLeads zorgen we ervoor dat jouw site hoger in de zoekresultaten van Google komt. Het is erg belangrijk dat dit gebeurd, Google wordt namelijk door vrijwel iedereen gebruikt. Als jouw site hoog in Google staat betekent dit dat je gegarandeerd meer bezoekers krijgt. Met meer bezoekers van je site zullen ook meer mensen jouw producten of diensten bestellen.

Google berekent met een algoritme hoe hoog jouw site in de zoekresultaten komt te staan. Dit algoritme is heel erg uitgebreid en er tellen enorm veel factoren mee. Een van de belangrijkere factoren is het aantal andere sites dat naar jouw site toe linkt. Hoe meer andere sites naar jouw site linken hoe meer mensen tevreden lijken te zijn met jouw diensten of producten. Google zal jouw site daarom hoger in de zoekresultaten zetten als meer sites naar jouw pagina linken.

Toch kijkt Google wel verder als alleen het aantal sites dat naar jouw pagina linkt. Google kijkt ook naar de content van de site die naar jouw pagina toe linkt. Als deze content gekopieerd is of van lage kwaliteit zal Google jouw site ook minder snel omhoog plaatsen. Als er te veel sites die naar jouw site linken als spam gezien worden zal Google je zelfs omlaag plaatsen of zelfs helemaal uit ha,r zoekresultaten halen. Het is daarom enorm belangrijk dat je dit door een professioneel bedrijf als LinkbuildingLeads laat doen.

Bij LinkbuildingLeads zorgen we ervoor dat jouw pagina alleen gelinkt wordt vanaf sites die Google ziet als kwalitatief hoog. Hierdoor zal jouw pagina gegarandeerd omhoog gaan in de zoekresultaten. Google veranderd regelmatig haar algoritme, bij LinkbuildingLeads zijn we altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Hierdoor zal jouw pagina nooit onverwachts uit de Google zoekresultaten verwijderd worden. Bij veel andere marketingbureaus gebeurd dit nog weleens doordat zij niet op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen. Het is dan ook erg verstandig om voor LinkbuildingLeads te kiezen.