Onze link builder

Onze link builder

 

Onze link builder bouwt backlinks. Backlinks zijn links die uw pagina krijgt vanaf andere websites. Als uw site veel backlinks krijgt zal Google zien dat uw site belangrijk gevonden wordt. U verdient dan dus een hogere plek in Google. Onze link building expert weet precies hoe Google deze backlinks het beste vindt. Een linkprofiel moet namelijk betrouwbaar zijn. Als u links krijgt van een site waar al honderd andere links op staan is de link minder belangrijk.

 

Onze link building expert kijkt dus goed naar de kwaliteit van de site waarop hij een backlink plaatst. Hierbij wordt door de link builder bijvoorbeeld opgelet of de site relevant is en of de site van hoge kwaliteit is. Als gevolg krijgt u een realistisch linkprofiel waardoor u enorm stijgt in Google.

 

Onze link builder blijft zich ontwikkelen

 

Vroeger was linkbuilding eenvoudiger. Het was simpelweg een kwestie van alleen zoveel mogelijk backlinks krijgen. Google heeft inmiddels haar algoritme veranderd waardoor oude technieken niet meer werken. Tegenwoordig telt de kwaliteit van de backlinks ook erg mee. Er wordt door Google gekeken of een linkprofiel realistisch is. Wanneer dit niet het geval is zal Google uw site niet laten stijgen. Er is kans dat de site zakt in de resultaten of zelfs helemaal verwijderd wordt van Google. Dit laatste kan gebeuren als Google de site als spam ziet. Het is dus belangrijk om linkbuilding te laten doen door een ervaren link builder.

 

Onze link building expert blijft het Google algoritme volgen. Zodra er nieuwe ontwikkelingen zijn waardoor onze technieken verouderd zijn gaan we direct op zoek naar nieuwe manieren van linkbuilding. Zo bent u er altijd van verzekerd dat u bij ons het beste resultaat kunt behalen. Wij kunnen u garanderen dat u stijgt in Google als u kiest voor onze link building expert.