Kwalitatieve linkbuilding

Kwalitatieve linkbuilding bij LinkbuildingLeads

 

Linkbuilding is een tactiek om hoger in Google te komen. Het is hierbij de bedoeling dat je site zoveel mogelijk backlinks krijgt van andere sites. Hierdoor schat Google de waarde van je site hoger in waardoor je ook hoger terechtkomt in de zoekresultaten. Bij linkbuilding is het wel de bedoeling dat dit op een juiste manier gedaan wordt, anders zal Google je site namelijk als spam zien. Bij LinkbuildingLeads weten wij hoe kwalitatieve linkbuilding werkt.

 

Wij zorgen ervoor dat je veel backlinks krijgt van bijvoorbeeld blogs of dat sites jou als partnerlink neerzetten. Hierbij letten wij erop dat de sites van hoge kwaliteit zijn. Hoe beter een site is, hoe hoger de domeinautoriteit. Bij Google heeft elke site zo een domeinautoriteit. Hoe hoger deze domeinautoriteit is, hoe hoger de site in Google staat. Ook bepaalt deze autoriteit hoeveel een backlink van deze site ertoe doet.

 

Wij letten er op dat de site waar je backlink komt geen lage domeinautoriteit heeft. Zo weet je zeker dat de links daadwerkelijk resultaat hebben. Ook bepaalt het aantal links dat al op de pagina staat hoeveel de backlink naar jouw site waard is. Wij plaatsen uw backlink op kwalitatief goede sites.

 

Realistisch linkprofiel

 

Wij noemen onze manier van werken kwalitatieve linkbuilding omdat wij een realistisch linkprofiel houden. Het valt Google op als je uitsluitend links van bijvoorbeeld blogs krijgt. Wij zorgen dat je links van verschillende soorten pagina’s krijgt. Ook bouwen wij het aantal backlinks rustig op. Door deze manier van werken zal jouw site nooit als spam gezien worden. Als het aantal backlinks in een dag enorm stijgt zal het Google wel opvallen. Wij weten de verhoudingen van sites die wij kunnen gebruiken en letten goed op de kwaliteit. Doordat wij rustig maar efficiënt te werk gaan ben je zeker van resultaat.